lördag 12 september 2009

DM i ishockey

Jaha då har vi nyss kommit hem från säsongens första ishockeymatch för Mickes del. Det var KB65 mot Kramfors i DM-poolspel och Kramfors hade 0-2 i handikapp innan matchen. Herrarna Pettersson, rinkrävarna som ÖA:s reporter kallade dom i gårdagens tidning snurrade upp Kramfors-killarna ganska ordentligt emellanåt men en bra målvakt, lite otur och små marginaler gjorde att endast Tommy fick med sig en poäng (ass) medan surgubben Micke hade skrattat till sig en tiominuters utvisning och satt och småpratade i avbytarbåset!! Ett bra sätt att utgå på slutet när orken tryter....
Det sista jag sa till honom innan jag lämnade av honom va att: Kom ihåg att INTE vara en gammal surgubbe på isen även om inte allt går som det ska!
Innan matchen hann jag med en fikastund med barnen hos Roine och Lena i Bjästa och dom hade gjort så fantastiskt fint i hallen, varadagsrummet och köksdelen med nya tapeter, gardiner och nya skinnstolar!
Igår var en otroligt mysig väll i Lilla Mosjön med som vanligt god mat utöver det vanliga! Fin dukning, tre rätters och myskväll med massor av tända ljus och så denna underbart vackra trädgård man går igenom på väg emot huset. Egentligen vill man inte åka hem till "asfalten". Det var ett till par där också som var jättetrevliga, Seppo och Eva. Susanne fick ett armband av oss i födelsedagspresent, ett rostfärgat snö-armband som hon tyckte om. Tack Susanne och Bertil för denna otroligt goda mat (som vanligt).
Imorgon är det inskrivning i innebandy på Skyttis kl.10-12, sen fotbollsavslutning kl-13-15 för båda tjejerna och sen bär det av till bortamatch i Skorped med Ida. Under tiden spelar Micke fortsättningen på poolspelet i DM, först vid kl.12 sen om de vinner en match vid kl.16 också. Fullspäckad dag men jag är tvingad?! att ändå se på fortsättningen av Nord och Syd på TV4 Guld inatt mellan kl.22.40-00.15, det är spännande må ni tro! Men innan dess blir det nu fläskfile, bea-sås och klyftpotatis och morötter i ugnen och därefter fortsätter vi på godispåsen vi köpte på Nordhallen i Bjästa dagen till ära!

1 kommentar:

  1. Låter som en super mysig kväll hos Susanne, lite mindre mysig låter söndagen. Leif kommer nog förbi med citrondrickan till Micke på jobbet¨till veckan...jag glömde den i fredags då jag var ner till stan och nu drar jag till Norge, kramar!

    SvaraRadera