tisdag 5 januari 2010

Hjälp! Ida är 11 år nu!


Tänk vad tiden går fort, vårt första barn Ida fyller 11 år idag! Vi hurrar för henne hela dagen lång......

Imorse när Ida vaknade hade vi ställt hennes födelsedagspresenter i trappen, 11 st paket från oss blev det varav ett som var från lillasyster Ella. Det paketet fick hon öppna på en gång tillsammans med ett kort som Ella har gjort själv till Ida. I paketet låg det 2 par Hello Kitty sockar och ett par gråa benvärmare med glittertrådar i.

Resten av paketen skall hon få öppna när Micke kommer hem från jobbet nu strax efter kl.12, det blev många från oss i år med många små saker i istället för något stort. Hon skall öppna ett från farbror Ante och Lisen också idag men resten får hon vänta med tills vi har riktigt kalas med släkten på söndag, då vi firar båda flickorna eftersom att Ella fyller 7 år på måndag, dagen efter.

Tänk att vårt andra och minsta barn är 7 år då? Konstigt nog tycker man dessutom att nu är dom i sin bästa ålder och så går det några år och så säger man åter, nämen nu är dom nog i sin bästa ålder och så där håller man på, alla åldrar har ju sin charm liksom!

Gårdagen innebar mycket pyssel, jag hade butiken öppen kl.10-17 och Micke jobbade hela dagen plus det där morgonpasset på Parkskolan där dom serverade frukost till 900 ungdomar. Jag stängde kl.17 och åkte och hämtade Micke på jobbet och så åkte vi till gammelmorfar Gunnar för middag, lax med kokt potais och ärtor. Till det en romsås och sen kaffe med kakor efteråt, väldigt gott. Vi samtalade om hans barndom och om alla hans 8 syskon hur olika och långt i från varandra man kan hamna trots att man växt upp tillsammans! Vi hade en väldigt trevlig kväll och sen blev det rakt ned i sängen när vi kom hem, alla vi var trötta. Jag hade pysslat på med tvätt, gardiner, dukar m.m mest hela dagen och Ida hade varit med Olivia hela dagen och Ella hade en mysdag och gjorde ingenting men hon var trött iallafall! Micke somnade ovaggad efter sin långa arbetsdag från 05-17.

Nä nu skall jag fixa lunchen tills maken anländer och då är det dags för stora paketöppningen för Ida, Grattis gumman!

1 kommentar:

  1. Hälsa grattis från oss i Moliden!! Angående olika åldrars charm...håller med dig till viss del..men har svårt att hitta charmen hos min 14-åring just nu....

    SvaraRadera